Bliv Medlem

Medlemsskab i Angelmanforeningen Danmark

Bliv medlem at vores forening og støt op om en særlig gruppe fantastiske børn og voksne, fyldt med smil og livsglæde. Som medlem af foreningen får du personligt login til vores forum her på hjemmesiden. Desuden sender vi dig vores medlemsblad 2 gange årligt.

Du kan vælge mellem 3 typer af medlemskaber:

- Familiemedlemsskab: kr. 600 / år - for familier med et Angelmanbarn, som ønsker at være en del af vores unikke og vedkommende fællesskab.

- Støttemedlemskab: kr. 350 / år - for dig/jer, som har en Angelmanperson kær og ønsker at støtte foreningen.

- Sponsorat: Kr. 2000,-  - for dig/jer, som vil støtte op om foreningens aktiviteter og derigennem gøre en forskel for mennesker med Angelman-syndrom.

Udfyld venligst formularen herunder og klik ”Send”. Herefter vil du modtage en e-mail med nærmere information om login til hjemmesiden, Angelmanbladet samt kontonummer til betaling af valgte medlemsskab. Når vi har modtaget din betaling, sender vi dig en bekræftelse på e-mail.

På forhånd tusind tak. Dit medlemsskab har stor værdi for foreningen!

Angelmanforeningen - Bliv Familiemedlem      Angelmanforeningen - Bliv Støttemedlem      Angelman Foreningen - Sponsorer
 Kr. 600,-   Kr. 350,-   Kr. 2000,-

Udfyld formularen

Medlemstype*

Relation

Navn*

Evt. virksomhed / institution

Postnr. & By

Indtast gyldig e-mailadresse!

Navn på den Angelmanperson, du kender

Udfyld venligst nedenstående hvis der ansøges om familiemedlemskab

Angelman Forældre

Søskende (navn/alder)

Sikkerhedskode*
Sikkerhedskode
Forkert kode indtastet!

Få et login til hjemmesiden:

(Du skal være medlem af Angelmanforeningen for at få et Login).