Nye forældre

Kære forældre.

I har fået et Angelman barn og står nu der, hvor alle forældre i Angelmanforeningen har stået engang. Det er ikke let og vi husker alle, at vi var meget kede af det og meget forvirrede.

Vi har derfor i Angelmanforeningen prøvet at samle alle de mange ting, der i starten er vigtige for at komme videre.

Tryk på Kontaktpersoner oppe til højre på hjemmesiden.

I er MEGET velkomne til at ringe til en af os og få en snak med nogle forældre, der har prøvet det hele før Jer. Vi har ikke alle svarene, men vi har et godt netværk.

Få et login til hjemmesiden:

(Du skal være medlem af Angelmanforeningen for at få et Login).